Leapșa: The Summer Book Tag

Bună tuturor! Știu că, încă de când am deschis acest blog, m-am dedicat totalmente recenziilor așa că, etichetată de Andreea Ilie, the owner of „Praf de stele”, căreia doresc să îi mulțumesc din inimă pentru provocare și pentru ajutorul pe care mi l-a oferit, o să fac și eu o „leapșă”, ca să zic așa :D

1. O copertă care te face să te gândești la vară.2. O carte care-ți luminează ziua.


O carte pe care o savurez aproape zilnic, în ciuda numărului mare de pagini. Tocmai de asta mi-am comandat și celelalte cărți din serie :D


3. O carte cu copertă galbenă.4. O carte perfectă pentru plajă.


5. O carte cu o acțiune interesantă.


Actually, ambele volume apărute se joacă cu mintea mea și mă transportă în alte lumi și vieți.


6. O carte cu un final dureros ca o arsură solară.7. O carte cu un final fericit ca un apus de soare.8. O serie de cărți pe care speri să le citești vara asta.Eu nominalizez pe Anca de la Anca și cărțile, pe fetele de la Delicatese Literare și pe fetele de la Literatura pe tocuri.

Oricine mai dorește să facă acest tag este binevenit, putând să răspundă atât pe blogul personal (lăsând un link aici), cât și în comentarii.

Comentarii

  1. Cu mare drag! Te aștept oricând cu alte întrebări. Mulțumesc și eu pentru că ai acceptat provocarea mea! Interesante alegeri! O singură carte am citit de aici-Sub aceeași stea. De unele am mai auzit și se află deja pe listă, iar la celelalte am să caut să văd despre ce e vorba în ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți spun, cu mâna pe inimă, că cu „Călătoarea” nu dai greș niciodată! E genială! Și toate celelalte sunt, categoric.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare