Rebela de Corina Cîndea - Recenzie

Editura: Librex Publishing
Dată apariție: februarie 2017
Număr de pagini: 336

Sinopsis: Pentru a scăpa de un trecut plin de suferință, Violet Collins își petrece viața mereu pe drumuri, refuzând să se atașeze de oameni sau locuri, tocmai pentru a nu putea fi rănită din nou. Oprirea în Chicago îi dă însă toate planurile peste cap, iar întâlnirea cu Dominic Grey o determină să își dorească să se oprească din drumul său și să spere la mai mult.
Apariția unei ispite brunete cu ochi violeți nu intră în planurile lui Dominic Grey, mai ales dacă bruneta respectivă este o rebelă obișnuită să facă numai ce vrea. Nu are nevoie de complicații când viața atârnă de un fir de păr, dar nici nu poate sta departe de cea care l-a întors pe dos cu o simplă privire.
Atrași iremediabil unul de celălalt, atunci când trecutul ei se amestecă cu prezentul lui complicat și amândoi se trezesc prinși într-un vârtej de întâmplări periculoase, Violet și Dominic sunt nevoiți să lupte pentru a putea rămâne în viață dar, mai ales, pentru a putea rămâne împreună...

Părerea mea: O să fiu succintă și la subiect. Încă de la primele pagini, m-a captivat. Stilul Corinei este unul unic și te face să fii una cu povestea și să trăiești odată cu personajele ei.
Violet este o tânără femeie cu traume din trecutul din care încearcă să scape, o femeie temătoare, dar, în același timp, încrezătoare în forțele proprii, având acel self-confidence care multora le lipsește, încăpățânată și corectă. În ciuda fricii ei de necunoscut, se gândește și la cei de lângă ea și nu ezită să se arunce în „foc” pentru a face dreptate. Acest lucru mi-a fost dezvăluit încă din primul capitol, când își salvează colega de muncă de avansurile șefului libidinos, riscând să intre în probleme pentru asta. Această întâmplare o determină să plece din nou, către altă locație, dorind să se îndepărteze de orice ar putea să îi facă rău. Ajunsă în Chicago, nu știu dacă printr-o manevră a destinului sau dintr-o pură întâmplare, îl cunoaște pe Dominic Grey. Sau, mai degrabă, o cunoaște el pe ea, salvând-o de la o moarte sigură.
Polițist de meserie, Dominic are un instinct foarte dezvoltat și e obișnuit să se afle în situații neașteptate. Inclusiv să atragă toate domnițele pe o rază de kilometri datorită fizicului de invidiat. Însă nimic nu îl pregătește pentru ce urma să vină. El se îndrăgostește pe loc de Violet, chiar dacă la început, încă nu știe ce simte. În momentul în care o salvează, se simte instantaneu responsabil pentru ea. Zilele trecând, Dominic nu își poate lua gândul de la Violet. Trupul și ochii ei i-au rămas întipărite în memorie și, chiar când decide să o uite, destinul îi face din nou o surpriză și i-o aduce în cale. În timp, ei încep să se cunoască mai bine, se îndrăgostesc unul de altul, se dăruiesc unul altuia, însă la mijloc rămân secretele care atârnă greu între ei, ajungând să le pună în pericol relația. Toate acestea, amestecate cu pericolul real, al unei bande de traficanți de droguri, care planează asupra amândurora, reprezintă obstacole care par de netrecut. Însă Violet și Dominic ne demonstrează că nimic nu este mai puternic decât iubirea pe care și-o poartă unul altuia și că doar ea poate face minuni.

-------------------------------------------------------------------
„- Să nu mai pleci! îmi șoptește cu lacrimi în ochi. Mi-e atât de teamă că o să pățești ceva, încât fiecare plecare de-a ta mă omoară câte puțin!
 - Dar n-am pățit nimic și m-am întors la tine. Întotdeauna o să mă întorc! îi promit și știu că ăsta e adevărul.”

”Orice aș face și oriunde m-ar duce drumurile, tot la ea m-aș întoarce. În brațele ei. Fiindcă, în ciuda tuturor și a toate, aici e locul meu, așa cum și locul ei e în brațele mele.”
-------------------------------------------------------------------

Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Librex (aici).

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

The Seasons Tag

The protector, de Jodi Ellen Malpas - Recenzie

O zi cu prietena Corina Cîndea